SPA Bio Peel

60 min | €69,95


Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?

 

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide en is 100% natuurlijk. De Bio Peel is sterk ontgiftend. Toxinen worden effectief afgebroken en afgevoerd.

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden de stamcellen voorzien van een bom met voedingstoffen. Dit resulteert in meer gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

 

Welke resultaten kunnen bereikt worden met een Bio Peel?

 

De kruidenpeeling kan voor veel huidproblemen worden ingezet, zoals bij een huid die uit balans is, een onzuivere huid, acné, de huid die met acné te maken heeft gehad (littekens of vlekjes), fijne lijntjes of huidverslapping, grove poriën, hyperpigmentatie en zonneschade.

Algehele huidverbetering
• Huidherstel
 Herstel bij (uitgebluste) puistjes
  Onderhuidse (talg)bultjes
  Gladder huidoppervlak
  Intensieve ontgifting
  Intens opfrissen van een doffe, vale huid
 Egalere teint
 Fijnere poriën

 

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

 

De huid wordt eerst gereinigd en daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt de Bio peeling verwarmd aangebracht. De Bio peeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage word de huid geactiveerd en gestimuleerd, hierdoor kan de huid tintelend of licht branderig aanvoelen. Na de massage met de Bio peeling wordt er een active vitamine booster en een masker aangebracht afgestemd op jou huid. De behandeling wordt afgesloten met een luxe serum en een passende dag of nachtverzorging met spf.

 

Wat gebeurt er na een Bio Peel?

 

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. Dit kan een aantal dagen aanhouden. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

 

 

Wanneer mag deze behandeling niet?

 

• Virale infecties, de infectie kan zich verspreiden
• Kanker, ook wanneer de cliënt nog kankermedicatie inneemt
• Open wondjes
• Actinische keratose
• Bepaalde medicatie
• 14 dagen wachttijd na Botox injecties (de Bio Peel ontgift de Botox)

 

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 

Een eenmalige behandeling met de Bio peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Om de huid intensief te verbeteren bij huidindicaties zoals acne, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken etc. adviseer ik om een kuur van de Bio peel te ondergaan. Een kuur bestaat meestal uit 3 tot 6 behandelingen (dit verschilt per persoon en huid) met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio peel te herhalen en daar tussen reguliere behandelingen te doen.

Bio Peel + fruitzuurpeeling

± 75 min. | €85

 

Intensieve huidverbeterende behandeling. Door een combinatie van en fruitzuurpeeling + bio peeling kunnen we nog intensiever werken op het verbeteren van een huidconditie en/of huidprobleem.