SPA Salonnepro

 

SalonnePro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel namelijk natuurlijke huidverbetering voor iedereen! 

De producten werken samen met het lichaam, door met het lichaam samen te werken, in plaats van tegen te werken worden betere resultaten verkregen. De ingrediënten zijn organic gecertificeerd, dit betekent dat ze van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. Ook bevatten de producten een hoog percentage aan werkstoffen waardoor deze diep in de huidlagen kunnen doordringen om zichtbare huidverbetering plaats te laten vinden. 

SalonnePro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen zoals vitamine c en aloë vera. 

 

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 


SPA Basic

 

 

 30 min. | €35

De SPA Basic facial is een korte behandeling om jouw huid een oppepper te geven. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de tienerhuid.

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd en wordt er een dieptereiniging aangebracht om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt er een masker aangebracht en de behandeling wordt afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

SPA Relax

 45 min. | €47,50

De SPA Relax facial is een ontspannen behandeling die volledig wordt afgestemd op jouw huid, daardoor is deze behandeling bij iedereen uniek. 

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd en wordt er een dieptereiniging aangebracht om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna kun je genieten van een heerlijke gelaat, hals en decolleté massage. Dan wordt er een masker aangebracht en de behandeling wordt afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

SPA Classic (actie)

 60 min. | €55

De SPA Classic facial is een complete behandeling die volledig wordt afgestemd op jouw huid. Tijdens deze behandeling heb je de keuze uit 2 extra modules. 

 

Dubbele reiniging - dieptereiniging - onzuiverheden verwijderen - 2 modules naar keuze - ontspannende massage - crème masker - verzorging. 

SPA Luxe

 60 min. | €65

De SPA Luxe facial is een luxe ontspannen behandeling met intensieve werkstoffen die volledig wordt afgestemd op jouw huid. Tijdens deze behandeling heb je de keuze uit 1 of 2 extra modules indien gewenst.

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd om de huid te ontdoen van make-up en vuil. Daarna wordt er een dieptereiniging aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen. Na de dieptereiniging worden er eventuele onzuiverheden verwijderd en indien gewenst heb je de keuze uit 1 of 2 extra modules. Vervolgens geniet jij van een uitgebreide ontspanningsmassage met een speciaal olieserum. Daarna wordt er een luxe masker aangebracht om de conditie van de huid te verbeteren. De behandeling wordt afgesloten met een luxe serum, ampoule, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

Acne behandeling

± 45 min. | €52

Behandeling speciaal voor de onzuivere/acne huid. 

 

Dubbele reiniging - peeling óf ultrasound behandeling - uitreinigen - reinigend / herstellend masker - serum - complete verzorging. 

SPA Anti-aging facial

± 60 min. | €69,95

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd om de huid te ontdoen van make-up en vuil. Daarna wordt er een cupping/bindweefsel massage uitgevoerd om de collageen aanmaak in de huid te stimuleren. Vervolgens brengen we een fruitzuurpeeling aan om de dode huidcellen te verwijderen, de cel vernieuwing te stimuleren en de huidconditie te verbeteren. Na de peeling worden er eventuele onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt er een vitamine booster en luxe intensief masker aangebracht om de conditie van de huid te verbeteren. De behandeling wordt afgesloten met een luxe serum, ampoule, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.