Eve Taylor

Aromatherapie

 

Eve Taylor London heeft een enorme passie voor natuurlijke huidverzorging. Al meer dan 50 jaar wordt er gebruik gemaakt van de kracht van aromatherapie en botanische extracten.

 Essentiële oliën zijn de puurste ingrediënten op onze planeet, afkomstig uit de natuur; planten, bloemen, bladeren, wortels, schors en fruitschillen. Ze ruiken niet alleen geweldig, ze hebben namelijk ook een gunstig effect op de huid, huidverbetering en geest. 

 

De essentiële oliën zijn allemaal afkomstig uit de natuur, met het oog op het helpen van de wereld om ons heen te beschermen voor de generaties die volgen. Daarom streeft Eve Taylor ernaar zo duurzaam mogelijk te werken en worden er gerecyclede verpakkingen gebruikt. 

 

Voor Eve Taylor London begon het allemaal met aromatherapie. We zijn ware experts in het creëren van 100% natuurlijke olie blends die de huid en het welzijn positief beïnvloeden. Onze oliën zijn aandachtig met de hand geoogst en gedistilleerd binnen een paar uur, om de meest verse, meest krachtige aromatische blends te verkrijgen. 

 


Eve Taylor Express facial

30 min. | €37,50

 

De Eve Taylor Express facial is een korte behandeling om jouw huid een oppepper te geven. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de tienerhuid.

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd en wordt er een dieptereiniging aangebracht om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt er een masker aangebracht en de behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

Eve Taylor Essential facial

45 min. | €52,50

 

De Eve Taylor Essential facial is een complete behandeling die volledig wordt afgestemd op jouw huid, daardoor is deze behandeling bij iedereen uniek. 

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een facial brush om de huid te ontdoen van make-up en vuil. Daarna wordt er een dieptereiniging aangebracht om dode huidcellen te verwijderen zodat de werkstoffen beter worden opgenomen in de huid. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens geniet jij van een heerlijke gelaat, hals en decolleté massage. Dan wordt er een masker aangebracht om de huid intens te voeden. De behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

Eve Taylor Intensive facial

60 min. | €67,50

 

De Eve Taylor Intensive facial is een uitgebreide en luxe behandeling waarbij jij ultieme ontspanning en huidverbetering zult ervaren.

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een facial brush om de huid te ontdoen van make-up en vuil. Daarna wordt er een dieptereiniging aangebracht om dode huidcellen te verwijderen zodat werkstoffen beter worden opgenomen in de huid. Na de dieptereiniging worden er eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een uitgebreide ontspanningsmassage van gelaat, hals en decolleté. Daarna wordt er een intensief serum en luxe alginaat masker aangebracht om de huidconditie intensief te verbeteren. Tijdens het masker ervaar jij een heerlijke hoofdhuid massage. De behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.


Eve Taylor Target+ facial

30 min. | €45

Deze resultaatgerichte behandeling richt zich op een specifiek huidprobleem/huidconditie. Denk hierbij aan (pre) anti-aging, rimpels/verslapping, acne/onzuivere huid, pigmentatie/doffe huid, roodheid/rosacea, droge/vochtarme huid. Verhelderende botanische extracten gecombineerd met ultra sonic technologie geven indrukwekkende resultaten in een fractie tijd. 

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een facial brush en wordt er een dieptereiniging aangebracht i.c.m. ultra sonic technologie om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt er een intensief serum en masker aangebracht. Door middel van het ultra sonic apparaat gaan we de intensieve werkstoffen insluizen, zodat deze in de diepere huidlagen terecht komen. De behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

 

Contra indicaties voor het ultra sonic apparaat zijn

Zwangerschap, pacemaker, metale inplantaten, piercings, epilepsie, hart aandoeningen, kapotte huid, infecties en bij het gebruik van acne medicatie zoals ro-accutane.

Eve Taylor Target+ Plus facial

45 min. | €65

Deze intensief resultaatgerichte behandeling richt zich op een specifiek huidprobleem/huidconditie. Denk hierbij aan (pre) anti-aging, rimpels/verslapping, acne/onzuivere huid, pigmentatie/doffe huid, roodheid/rosacea, droge/vochtarme huid. Verhelderende botanische extracten gecombineerd met ultra sonic technologie, luxe serums en alginaat maskers geven indrukwekkende intensieve resultaten.

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een facial brush en wordt er een dieptereiniging aangebracht i.c.m. ultra sonic technologie om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt er een intensief serum en masker aangebracht. Door middel van het ultra sonic apparaat gaan we de intensieve werkstoffen insluizen, zodat deze in de diepere huidlagen terecht komen. Vervolgens wordt er opnieuw een intensief serum aangebracht. Dan brengen we een luxe alginaat masker aan om de huidconditie intensief te verbeteren. Tijdens het masker geniet jij van een heerlijke nek en schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

 

Contra indicaties voor het ultra sonic apparaat zijn

Zwangerschap, pacemaker, metale inplantaten, piercings, epilepsie, hart aandoeningen, kapotte huid, infecties en bij het gebruik van acne medicatie zoals ro-accutane.

Eve Taylor Target+ Deluxe facial

60 min. | €85

De Eve Taylor Target+ Deluxe facial is een compleet intensieve en resultaatgerichte behandeling die zich richt op een specifiek huidprobleem of huidconditie.

 

De behandeling start met een huidanalyse. Aan de hand van de huidanalyse wordt er bepaald welke producten er worden gebruikt tijdens deze behandeling. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een facial brush en wordt er een dieptereiniging aangebracht i.c.m. ultra sonic technologie om dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt er een intensief serum en masker aangebracht. Door middel van het ultra sonic apparaat gaan we de intensieve werkstoffen insluizen, zodat deze in de diepere huidlagen terecht komen. Vervolgens geniet jij van een heerlijke ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté met aromatische geuren. Dan wordt er opnieuw een intensief serum aangebracht en brengen we een luxe alginaat masker aan om de huidconditie intensief te verbeteren. Tijdens het masker geniet jij van een fijne hoofdhuid massage. De behandeling wordt afgesloten met een aromatic serum, oogverzorging en passende dag- of nachtverzorging.

 

Contra indicaties voor het ultra sonic apparaat zijn

Zwangerschap, pacemaker, metale inplantaten, piercings, epilepsie, hart aandoeningen, kapotte huid, infecties en bij het gebruik van acne medicatie zoals ro-accutane.

De Target+ facials zijn in te zetten voor

 

Anti-aging

Verfijnd tekenen van de rijpende huid om zo een gladde, zachtere teint te onthullen. Daarnaast ook mooi in te zetten voor volwassen klanten met gevorderde tekenen van veroudering zoals verlies van elasticiteit in de huid en/ of een losse huidtextuur. Anti-oxidanten en vitamines beschermen tegen slechte omgevingsinvloeden en stimuleren nieuw, gezond weefsel. Deze krachtige formuleringen zullen voor een merkbaar verschil in de huid zorgen. De behandeling biedt de ultieme huidversteviging en ziet er stralend en mooi uit, ongeacht de leeftijd. 

 

Pigmentatie of doffe huid

Verlicht, doffe, vale, gepigmenteerde huid met deze verhelderende gezichtsbehandeling. Deze facial is ontworpen om hyperpigmentatie te behandelen. En problemen met een ongelijkmatige teint aan te pakken. Professioneel resurfacing technieken zorgen voor een zachtere huid en maakt haar klaar voor de vitamine C-rijke serums en speciale maskers.

 

Gevoeligheid, roodheid of rosacea

Deze geavanceerde behandeling heeft een kalmerend effect op de gevoelige, rode huid met deze geavanceerde behandeling. Krachtige havermout en plantaardige werkstoffen worden in de huid gesluisd met ultrasoon technologie om de huid extra te kalmeren en te verzachten.

 

Droge of vochtarme huid

Speciaal ontwikkeld om de uitgedroogde huid intensief te hydrateren. Maakt de huid voller en verzacht
fijne lijntjes. Dit is dé perfecte “zomerbehandeling”, voor- of na vakantie, of voor klanten die vaak een droge/vochtarme huid ervaren door bijvoorbeeld huid uitdrogende lucht/ airco op hun werkplek.

 

Onzuivere, vette of acne huid

Verheldert en zuivert de vette, onzuivere en verstopte huid. De huid wordt gezuiverd met deze geavanceerde target+ behandeling. De behandeling heeft een direct effect en geeft een frisse, zuivere huid met een heldere teint.

 

Nog meer aan een specifiek huidprobleem of huidconditie werken. Ga dan voor een van de huidverbeterende behandelingen. Deze behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om een speciaal doel te bereiken, ze bevatten nog meer actieve werkstoffen en er wordt gebruik gemaakt van een ultrasonic device apparaat om werkstoffen in de diepere huidlagen in te sluizen.

Extra modules tijdens behandeling

Het is mogelijk om extra modules bij je behandeling bij te boeken. Deze vind je in de online agenda onder het kopje add-ons.

 

Epileren/harsen wenkbrauwen tijdens behandeling | €7,50

Wenkbrauwen verven tijdens behandeling | €7,50

Wimpers verven tijdens behandeling | €7,50

Harsen bovenlip tijdens behandeling | €5

Harsen kin tijdens behandeling | €5

Harsen bovenlip en kin tijdens behandeling | €7,50

Epileren/harsen wenkbrauwen en bovenlip tijdens behandeling | €10

Epileren/harsen en verven wenkbrauwen tijdens behandeling | €12,50