Casmara treatments

 

Casmara biedt oplossingen voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid. U kunt eenvoudig een doelgerichte behandeling of masker vinden voor ieder specifiek huidprobleem. Een ander voordeel van deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor u als klant direct voel -en zichtbaar! 

 

In de casmara treatments zit een ontspannende massage inbegrepen. Wilt u de behandeling liever zonder massage? Geef dit dan aan tijdens u afspraak. 


Casmara treatment op advies

± 60 min.

 

Wil je graag aan het verbeteren van je huidconditie werken en weet je niet zo goed welke behandeling het beste bij je past? Boek dan de Casmara treatment op advies en kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw huid. Prijs is afhankelijk van de gekozen behandeling.

Goij treatment

± 60 min. | €67,50

 

Behandeling geschikt voor de 25+ huid. Deze behandeling zit vol met antioxidanten die de eerste tekenen van huidveroudering vertragen. Daarnaast hydrateert het de huid, geeft de huid een enorme boost, balanceert de natuurlijke conditie van de huid en beschermt het tegen externe stoffen die veroudering veroorzaken.

Shine stop treatment

± 60 min. | €67,50

 

Behandeling geschikt voor de vette, onzuivere en acne huid. Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen (mee -eters) vorming en acne. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren en terug in balans te brengen 

Purifying treatment

± 60 min. | €67,50

 

Een exclusief, zuiverend en zuurstof genererend schoonheidsplan. Na deze behandeling is de huid zeer diep gereinigd,  gehydrateerd en voelt zijde zacht aan. Tevens is het een heerlijke verfrissende behandeling en geschikt voor alle huidtypes. 

Skin Sensation treatment

± 60 min. | €69,50

 

Antioxidanten, vitaminen en mineralen boost, verbetert de huidfuncties, verminderd eerste tekenen van huidveroudering, repareert de hydrolipidefilm, egaliseert en hydrateert

Ocean Miracle treatment

± 60 min. | €69,50

 

Alle huidtypes, gevoelige huid, anti-aging, hydraterend en verstevigend.

Rgnerin Treatment

± 60 min. | €75,00

 

Een regenererende behandeling met anti rimpel effect. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om cel vernieuwing te stimuleren en de rimpelvorming in de huid tegen te gaan. Wanneer een behandeling met de injectie van botulinics toxins (beter bekend als Botox) een stap te ver is, is deze behandeling een goed alternatief.

Age Defense treatment

± 60 min. | €75,00

 

Exclusieve, proffessionele en natuurlijke behandeling met een geavanceerde anti-aging systeem op basis van Pro-Bioteic & Pre-Biotic technologie. Deze behandeling is zowel geschikt voor de gevoelige huid als de onzuivere huid. Het voorkomen of bestrijden van de tekenen van veroudering staan voorop. 

Q10 Rescue treatment

± 60 min. | €79,50

 

Een krachtige anti-aging behandeling waarin het Co-enzyme  Q10 een belangrijke rol speelt. Co-enzyme Q10 is essentieel voor de vorming van energie in de cel en heeft een krachtige antioxidant werking. Zeer geschikt voor de dorge huid.

Infinity treatment

± 60 min. | €79,50

 

Een behandeling die een ultra sterke werking heeft op de tekenen van leeftijd. Deze verjongende behandeling is specifiek voor een ouder wordende huid om de strijd aan te gaan tegen verslapping, diepe rimpels en expressielijnen. 

Advanced Nacar treatment

± 60 min. | €79,50

 

Voor elke huid die te maken heeft met onregelmatige verkleuringen.  ⁣In deze gezichtsbehandeling werken we aan het Cellulair DNA-herstel. Verlichten en egaliseren van de huid. Het voorkomt het verschijnen van vlekjes op de huid.⁣  Een stralende, jonger uitziende huid wordt bereikt.

Eye Perfection treatment

± 45 min. | €58,00


 

Extra's in behandeling

 

Het is mogelijk om bij deze behandelingen modules toe te voegen. Denk hierbij aan het modelleren van de wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip of een huidverbeterende massage.

1 extra module | €7,50

2 extra modules | €12,50

3 extra modules | €17,50

4 extra modules | €22,50

5 extra modules | €25,00

 

Keuze uit: epileren/harsen wenkbrauwen - harsen bovenlip - harsen kin - harsen kaaklijn - verven wenkbrauwen

 

Verven wimpers in behandeling €8,50

Extra bindweefselmassage in behandeling | €19,50