Facials

Tijdens een facial ervaar jij ultieme ontspanning, wordt jouw huid diep gereinigd en wordt deze intens gevoed. Ook werken we op het verbeteren en verzorgen van jouw huidconditie. Om het beste resultaat te kunnen behalen wordt elke behandeling volledig afgestemd op jouw huidtype en huidbehoeftes door middel van een huidanalyse. 

Het is ook mogelijk om losse elementen aan jouw facial toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld het verven van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip zijn.

 

Meet & treat facial

Kom jij voor het eerst in de salon of wil je starten met het verbeteren van jouw huidconditie, dan adviseer ik jou de meet & treat facial. Tijdens deze behandeling bespreek ik van tevoren jouw wensen en mogelijkheden in een intakegesprek. Hierna volgt een uitgebreide huidanalyse zodat ik jouw huidtype en huidbehoeftes kan leren kennen en op basis daarvan een facial op maat. 

 

Beauty behandelingen

In de salon kun je ook terecht voor verschillende (kleine) beauty behandelingen. Denk hierbij aan harsen, browstyling, lashlifting en gellak