Anti-veroudering

 

Fijne lijntjes, rimpels en verslapping in de huid ontstaat door het verlies van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid. Vanaf 25 jaar neemt collageen ongeveer met 1% per jaar af. Tijdens de overgang heeft deze afname nog een extra daling van 30%. Daarnaast zijn er ook externe factoren die voor extra collageen afbraak zorgen, zoals de zon en vrije radicalen. 

 

Wilt u graag fijne lijntjes, rimpels en verslapping in de huid (preventief) verminderen? Onderstaande behandelingen helpen daarbij. Daarnaast is het belangrijk om de juiste huidverzorging thuis te gebruiken. 


SPA Fruitzuurpeeling

45 min. | €65

Dubbele reiniging - fruitzuurpeeling - onzuiverheden verwijderen (indien nodig) - vitamine C booster - enzym masker - oil elixir - verzorging.

 

Een fruitzuur peeling is een intensieve huidverbeterende behandeling, waarbij een vloeistof word aangebracht die dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. De peeling lost de kit substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Hierdoor word de huid vervangen voor een nieuwe, gezonde huid.

Een fruitzuur peeling is zeer effectief en kan ingezet worden bij veel huidindicaties. Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is afhankelijk van de huidindicatie, de behoefte en het type fruitzuur peeling.

 

SPA Bio Peel

SPA Fruitzuurpeeling + Bio Peel

Collageen draden

SPA BioPulse Therapy

SPA Anti-aging

Eve Taylor Target+ facial

Eve Taylor Age Resist facial

AlissiMed Boost peeling

AlissiMed Intense Boost peeling