SPA Peeling

 

Geef je huid een snelle boost! Tijdens deze behandelingen wordt een fruitzuurpeeling toegepast. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolystische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Ideaal om te werken op anti-aging, pigmentatie een vette/onzuivere huid, doffe huid of een gedehydrateerde huid. Ook worden de huidverbeterende vliesmaskers van Casmara ingezet in de behandeling. Deze maskers zitten bomvol werkstoffen en staan gelijk aan de hoeveelheid serum die je normaalgesproken in een maand gebruikt voor hetzelfde effect. Kortom een echte boost!

 

* De peeling treatments zijn te boeken vanaf september t/m mei. Niet in juni, juli en augustus wegens de gevoeligheid voor de zon!


SPA Peeling

± 45 min. | €59,50

Dubbele reiniging - fruitzuurpeeling - onzuiverheden verwijderen - vitamine booster - enzym masker of casmara vliesmasker - serum - afsluitende verzorging.


SPA Bio Peel

 

De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel bevat géén waterstofperoxide en is 100% natuurlijk. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

De kruidenpeeling kan voor veel huidproblemen worden ingezet, zoals bij een huid die uit balans is, een onzuivere huid, acné, de huid die met acné te maken heeft gehad (littekens of vlekjes), fijne lijntjes of huidverslapping, grove poriën, hyperpigmentatie en zonneschade.


SPA Bio Peel 

± 45 min. | €65

Bio peel cleanser - bio peeling - evt onzuiverheden verwijderen - bio active vitamine C - masker - serum - dag verzorging.

SPA Duo Peel

± 75 min. | €87

Een intensieve huid verbeterende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een fruitzuur- en een kruidenpeeling.


Dermaplaning

 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid.

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar en voelbaar is. De huid heeft een gezonde glans en voelt zijdezacht aan. Ook zijn eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder goed zichtbaar en het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen. Daarbij is een voordeel dat make-up mooier en gelijkmatiger aangebracht kan worden.


Dermaplaning

± 60 min. | €62,00

Reiniging - dermaplaning - enzyme peeling - bio active vitamine C - serum - vliesmasker - dag verzorging.

 

+ huidverbeterend casmara alginaat masker | €12,50 extra


SPA Bindweefsel

 

Een fijne intensieve behandeling op (pre) anti-aging gebied. Een bindweefsel of cupping massage zorgt voor stimulering van de fibroblasten. Fibroblasten zorgen voor aanmaak van collageen en elastine in de huid. Hierdoor kunnen we lijntjes/rimpels verminderen. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. 


SPA Bindweefsel

± 60 min. | €65,00

Dubbele reiniging - dieptereiniging - bindweefsel/cupping massage - vitamine booster - intensief huidverbeterend masker - nek/schouder massage - combinatie van serums - afsluitende verzorging.


Extra's in behandeling

 

1 extra module | €7,50

2 extra modules | €12,50

3 extra modules | €17,50

4 extra modules | €22,50

5 extra modules | €25,00

 

Keuze uit: epileren/harsen wenkbrauwen - harsen bovenlip - harsen kin - harsen kaaklijn- harsen wangen - verven wenkbrauwen - verven wimpers