Eerste behandeling

 

Kom je voor het eerst in de salon en wil je graag werken op het verbeteren van jouw huidconditie en/of huidprobleem? 

Boek dan een huidconsult, eerste behandeling of huidconsult + eerste behandeling! 


Huidconsult

± 30 min. | €25

Tijdens het huidconsult worden jouw wensen en verwachtingen besproken, leg ik mijn concept en behandeltraject uit en wordt er een uitgebreide intake en huidanalyse afgenomen. Na de analyse van jouw huid bespreken we de resultaten en ontvang jij een duidelijk plan met behandel-, product-, voeding-, en leefstijladviezen. Bij het aanschaffen van 2 Salonnepro en/of Eve Taylor producten, krijg je het huidconsult cadeau!

Eerste behandeling

± 60 min. | €57,50

Met de eerste behandeling gaat jouw huid kennis maken met de hoge actieve werkstoffen, verbeteren we de conditie van jouw huid voor vervolgafspraken en kan ik zien hoe jouw huid op de producten reageert. De Eerste behandeling is een complete behandeling, die geheel wordt afgestemd op de conditie van jouw huid. Bestaande uit: korte huidanalyse, dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, nek/schouder massage, verzorging op maat en advies. Ook in combinatie te boeken met het huidconsult.

Huidconsult + eerste behandeling

± 90 min. | €74,50

Huidconsult en Eerste bandeling in één behandeling. Bij aanschaf van twee Salonnepro en/of Eve Taylor producten, krijg je het huidconsult cadeau! (€25 korting)