Geef jezelf een me-time momentje!

Een massage is goed voor lichaam en geest. Het ontspant de spieren, verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen, het verbetert de weerstand en het geeft rust in het hoofd. Ontspan, geniet en kom volledig tot rust bij mij in de salon.

 

Gelaat

Gelaatsmassage

20 min. | €15

Ontspannende massage van het decolleté, de schouders, de hals & het gelaat. 

 

Cupping massage

25 min. | €20

Ontspannende massage van het decolleté, de schouders, de hals & het gelaat i.c.m. cupping. Gezicht cupping bevordert de bloedsomloop, wat kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en wallen te verminderen. Ook zorgt het voor versteviging van de huid, maakt huidverklevingen los, zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel, zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint, het helpt bij ontspannen en hoofdpijn en het zorgt voor een afname van stress

 

Buccal massage (natuurlijke face lift)

30 min. | €25

Buccal massage is een natuurlijke face lift. Het is een nieuwe methode met technieken waarbij aan de binnenkant van de mond gemasseerd wordt. Deze technieken stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en hebben een sterk verjongend, liftend en therapeutisch effect. Het is een natuurlijke botox, dus een geweldig alternatief voor iedereen die de voorkeur geeft aan natuurlijke methode van huid verjonging. De massage is niet pijnloos (hoe meer verklevingen hoe pijnlijker het is). De buccal massage is geschikt voor mensen met: zichtbare rimpels en groeven, hoge spanning van de gezichtsspieren (door o.a. stress), een slappe gezichtshuid, ingevallen wangen, asymmetrie van het gezicht, verkleefde gezichtsdelen (bijvoorbeeld mensen die knarsen of waarvan de kaken klemmen) en verlammingen. Ook voor jonge mensen is deze massage geschikt om het verouderingsproces te vertragen. Deze massage is niet uit te voeren bij: zwangerschap, actieve acne/kapotte huid, kanker en actieve littekens (jonger dan 2 jaar). Weet je niet zeker of deze massage techniek bij u uitgevoerd mag worden, neem dan even contact op. Een kuur wordt geadviseerd!

 


Body

Rug, nek & schouders

30 min. | €25

Ontspannende massage van de rug, nek & schouders.

 

Achterkant lichaam

45 min. | €32,5

Ontspannende massage van de rug, nek, schouders & achterkant benen.

 

Full body

60 min. | €40

Ontspannende massage van de rug, nek, schouders, achterkant- & voorkant benen. Indien gewenst ook armen en een stukje gelaat/decolleté.

 

Cupping massage

30 min. | €25

Rug, nek & schouders OF benen

 

Hotstone massage

45 min. | €37,5

Rug, nek, schouders & achterkant benen

 


Aan huis

Toe aan een ontspannings momentje, maar geen tijd om de deur uit te gaan? Boek dan een massage aan huis. De prijzen zijn inclusief reiskosten en gelden binnen een straal van 10 km vanaf de salon! Woon je buiten mijn werk gebied en wil je graag een massage aan huis? Neem even contact op voor de mogelijkheden!

 

Rug, nek & schouder - 30 min | €35

Achterkant lichaam - 45 min | €45

Full body - 60 min | €55

 

Cupping massage - 30 min | €35

 

 

 

Een afspraak voor een massage aan huis kan je niet online inplannen. Wil je graag een afspraak maken voor een massage aan huis? Stuur een whatsappje naar 0651647618