Dermaplaning

60 min. | €60

 


Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar en voelbaar is. De huid heeft een gezonde glans en voelt zijdezacht aan. Ook zijn eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder goed zichtbaar en het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen. Daarbij is een voordeel dat make-up mooier en gelijkmatiger aangebracht kan worden. Ook blijft het beter zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Na 4 tot 8 weken kan de behandeling herhaald worden.

 

De behandeling

60 min. | €60

De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een peeling, dermaplaning, actieve vitamine C, ampoule, huidverbeterend masker,  oil elixir en een passende dag- of nachtverzorging met spf. 

 

Na zorg

Na de behandeling is de huid extra gevoelig voor zonlicht. Gebruik daarom de eerste week na de behandeling dagelijks een goede spf 50.