Collageen draden behandeling

Oogzone - 45 min. | €65

Rondom mond - 45 min. | €65

Voorhoofd - 45 min. | €65

Gelaat - 60 min. | €99


Wat is het?

De nieuwste schoonheidsbehandeling bij Schoonheidsstudio Daniek zorgt voor strakkere gezichtscontouren en vermindert effectief rimpels. De zachte anti-aging behandeling kan ook preventief worden ingezet om de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes langdurig te vertragen.

De ster van de zijde, collageendraadbehandeling is, zoals de naam al doet vermoeden, het collageen. Het natuurlijk voorkomende eiwit in het lichaam zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder collageen, wat leidt tot een steeds slapper wordende huid en de vorming van rimpels. De liftende behandeling met collageen draden begint hier en maakt een effectieve versteviging van de gezichtshuid mogelijk, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. Daarnaast ondersteunt de schoonheidsbehandeling de lichaamseigen weerstand tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen.

- Natuurlijk ogende lifting met onmiddellijk effect

- Pijnloze applicatie zonder downtime

- Verstevigt de contouren en verzacht rimpels op lange termijn

- Kan worden gebruikt om tekenen van veroudering te voorkomen

 

De behandeling

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste lifttechnieken met de zijde, collageen draden en neem het verouderingsproces in eigen handen. Direct resultaat na de behandeling, de collageen werkt nog tot 3 maanden door na de behandeling. Het eindresultaat is dus na ongeveer 3 maanden zichtbaar. Voor betere en blijvende resultaten is een kuur behandeling van 3 tot 6 behandelingen geadviseerd.

 

De voordelen

- De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.

- Pijn- en littekenvrij

- Direct zichtbaar resultaat

- Stopt het verouderingsproces

- Versterkt en balanceert de collageen niveaus in het algemeen

- Gebieden waar rimpels kunnen verschijnen,

- Verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze

- Versterking van de huid barrière.

- Naaldvrij pijnvrij

- Effectduur: ongeveer 6-12 maanden

- Geschikt voor alle huidtypes

 

Eerste behandeling

Boek voorafgaand bij jouw eerste behandeling altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we bekijken welke delen behandeld gaan worden en adviseer ik hoeveel behandelingen er nodig zijn voor blijvend resultaat.

 

Resultaten

Oogzone behandeling