Collageen draden behandeling

 

Zeg dag tegen rimpels met de collageen draden behandeling. De ster van de zijde, collageendraadbehandeling is, zoals de naam al doet vermoeden, het collageen. Het natuurlijk voorkomende eiwit in het lichaam zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder collageen, wat leidt tot een steeds slapper wordende huid en de vorming van rimpels. De liftende behandeling met collageen draden begint hier en maakt een effectieve versteviging van de gezichtshuid mogelijk, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. Daarnaast ondersteunt de schoonheidsbehandeling de lichaamseigen weerstand tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen.

 


Collageen draden - zone 

± 30 min. | €59,50

 

Keuze uit: voorhoofd - rondom ogen - rondom mond.

Reiniging - peeling pads - collageen draden op de gekozen zone - serum + dag verzorging.

Collageen draden - gelaat

± 60 min. | €79,50

 

Reiniging - peeling pads - collageen draden gelaat - serum + dag verzorging.

TIP! Voeg een bindweefsel/cupping massage toe. Hierdoor wordt de opname verhoogd waardoor je nog betere resultaten behaald. 


Peeling treatments

 

Geef je huid een snelle boost! Tijdens deze behandelingen wordt een fruitzuurpeeling toegepast. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolystische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Ook worden de huidverbeterende vliesmaskers van Casmara ingezet in de behandeling. Deze maskers zitten bomvol werkstoffen en staan gelijk aan de hoeveelheid serum die je normaalgesproken in een maand gebruikt voor hetzelfde effect. Kortom een echte boost!

 

* De peeling treatments zijn te boeken vanaf september t/m mei. Niet in juni, juli en augustus wegens de gevoeligheid voor de zon!


Vitamine C treatment

± 45 min. | €57,50

 

Reiniging - peeling - evt onzuiverheden verwijderen - bio active vitamine C - casmara vitamine C vliesmasker - serum - dag verorging. 

Hydra treatment

± 45 min. | €57,50

 

Reiniging - peeling - evt onzuiverheden verwijderen - hydra ampul - casmara hyaluronic vliesmaser - serum - dag verzorging.

Anti-aging treatment

± 45 min. | €57,50

 

Reiniging - peeling - evt onzuiverheden verwijderen - age complex ampul - casmara retinol vliesmasker - serum - dag verzorging.


Bio Peel

 

De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel bevat géén waterstofperoxide en is 100% natuurlijk. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

De kruidenpeeling kan voor veel huidproblemen worden ingezet, zoals bij een huid die uit balans is, een onzuivere huid, acné, de huid die met acné te maken heeft gehad (littekens of vlekjes), fijne lijntjes of huidverslapping, grove poriën, hyperpigmentatie en zonneschade.

 


Bio Peel 

± 45 min. | €65

 

Bio peel cleanser - bio peeling - evt onzuiverheden verwijderen - bio active vitamine C - masker - serum - dag verzorging.


Dermaplaning

 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid.

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar en voelbaar is. De huid heeft een gezonde glans en voelt zijdezacht aan. Ook zijn eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder goed zichtbaar en het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen. Daarbij is een voordeel dat make-up mooier en gelijkmatiger aangebracht kan worden.

 


Dermaplaning

± 60 min. | €60

 

Reiniging - dermaplaning - enzyme peeling - bio active vitamine C - serum - vliesmasker - dag verzorging.

 

+ huidverbeterend casmara alginaat masker | €12,50 extra


Extra's in behandeling

 

Het is niet mogelijk om bij deze behandelingen hars modules toe te voegen. Modules zoals epileren en verven zijn wel mogelijk. Daarnaast kunt u extra's toevoegen zoals bijvoorbeeld een eye treatment, een ampul of een ontspannende/huidverbeterende massage.

1 extra module | €7,50

2 extra modules | €12,50

3 extra modules | €17,50

4 extra modules | €22,50

5 extra modules | €25,00

 

Keuze uit: epileren/harsen wenkbrauwen - harsen bovenlip - harsen kin - harsen kaaklijn - verven wenkbrauwen

 

Verven wimpers in behandeling | €8,50

Extra ampul in behandeling | €5,00

Extra oogmasker in behandeling | €7,50

Luxe alginaat of vliesmasker in behandeling | €8,50

Casmara vliesmasker in behandeling | €8,50

Casmara alginaat masker in behandeling | €12,50