Eerste behandeling

 

Kom je voor het eerst in de salon, wil je graag werken op het verbeteren van jouw huidconditie of weet je niet welke behandeling je moet kiezen?

Boek dan een behandeling op advies, kies voor een huidadvies pakket of ga voor de Meet & treat facial!


Behandeling op advies

± 75 min. 

Weet je niet zo goed welke behandeling het beste bij je past? Boek dan een behandeling op advies. Samen kijken we naar de behoefte van de huid en bespreken we jouw wensen. De prijs hangt af van de gekozen behandeling en gaat altijd in overleg. Wil je naast een behandeling nog graag extra modules toevoegen zoals bijvoorbeeld het epileren en/of verven van de wenkbrauwen? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.

Product advies

± 30 min. | €35

Benieuwd naar welk huidtype je hebt, hoe je huidconditie er voor staat en wil je graag je huid verbeteren? Ben je daarnaast opzoek naar een goede verzorgingsroutine voor thuis? Ga dan voor een product advies! We maken een uitgebreide huidanalyse zodat ik jouw huidtype en huidbehoeftes kan leren kennen. Op basis hiervan zal een persoonlijk behandelplan worden samengesteld voor in de salon en voor thuis zodat we het beste uit jouw huid kunnen behalen. 

Daarnaast krijg je uitgebreid advies over de producten en ontvang je een mini verzorgingsset om jouw huid thuis te verzorgen t.w.v €28,50

Wil je er graag een behandeling bij? Boek dan de meet & treat facial!

Meet & treat

± 75 min. | €65

Tijdens deze behandeling bespreek ik van te voren altijd eerst jouw wensen en mogelijkheden in een intake gesprek. Hierna volgt een uitgebreide huidanalyse zodat ik jouw huidtype en huidbehoeftes kan leren kennen. Op basis hiervan zal een persoonlijk behandelplan worden samengesteld voor in de salon en voor thuis zodat we het beste uit jouw huid kunnen behalen.

Vervolgens wordt de facial volledig aangepast op jouw huid en wensen. Na de behandeling ontvang je een mini verzorgingsset om jouw huid thuis te verzorgen t.w.v €28,50.

Deze behandeling is eenmalig te boeken per klant!